Koil Baja Galvanis Kualitas Tinggi

Koil Baja Galvanis Kualitas Tinggi

Katrangan singkat:

Koil galvanis: lembaran baja tipis sing nyemplungake lembaran baja menyang bath seng molten kanggo nggawe permukaane tetep karo lapisan seng.Ing saiki, proses galvanizing dadi utamané dipigunakaké, sing, piring baja mbalek terus-terusan nyemplungaken ing perlu leleh seng kanggo nggawe piring baja galvanis;Lembaran baja galvanis paduan.Plat baja iki uga digawe kanthi cara dip panas, nanging digawe panas nganti 500 ℃ sanalika sawise metu saka alur kanggo mbentuk lapisan paduan seng lan wesi.Koil galvanis nduweni adhesi lan weldability sing apik.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Ana akeh bahan lan klasifikasi kumparan galvanis panas-dip, kalebu piring biasa lan piring gambar jero, piring pola lan piring non-pola (proteksi lingkungan lan perlindungan lingkungan), dhuwure lapisan seng, lan gelar baja sing umum digunakake yaiku SGCC , dc51d + Z (52d.53d...), dx51d + Z (52d.53d...), st02z (03.04...), lsp. Aliran proses produksi: uncoiling, welding, pretreatment, looper inlet, tungku pemanas annealing, pot seng, piso online, quenching banyu, finishing, straightening tension lan nduwurke tumpukan.Ora ana rolling panas lan rolling kadhemen antarane sheet galvanis pola lan sheet galvanis non patterned.Sawise rolling kadhemen, sheet kadhemen ditutupi karo seng dadi patterned lan non patterned.

Standar produksi

1. Ukuran standar kumparan galvanis:piring baja warata lan persegi dowo, kang bisa langsung mbalek utawa Cut saka Strip baja sudhut.Piring baja dipérang dadi piring tipis miturut kekandelan.Piring baja dipérang dadi piring baja sing digulung panas lan piring baja sing digulung kadhemen miturut titik gulung.Jembaré lembaran yaiku 500-1500 mm;Kekandelan lan jembaré 600-3000 mm.Piring tipis dipérang dadi baja biasa, baja berkualitas tinggi, baja campuran, baja musim semi, baja tahan karat, baja alat, baja tahan panas, baja bantalan, baja silikon lan piring tipis wesi murni industri.Miturut panggunaan profesional, ana piring tong minyak, piring enamel, piring anti peluru, lsp. Lapisan permukaan kalebu piring galvanis, tinplate, tinplate, piring baja komposit plastik, lsp.
2. Ukuran lan spesifikasi kumparan galvanis:ukuran lan spesifikasi gulungan galvanis, ketebalan lembaran galvanis.

3. Penampilan kumparan galvanis:(1) negara lumahing: sheet galvanis wis negara lumahing beda amarga cara perawatan beda ing proses nutupi, kayata kembang seng biasa, kembang seng apik, kembang seng warata, kembang non seng lan lumahing phosphated.Standar Jerman uga nemtokake tingkat permukaan (2) Koil galvanis kudu katon apik lan ora bakal duwe cacat sing mbebayani kanggo panggunaan produk, kayata ora ana lapisan, bolongan, retak, scum, kekandelan lapisan sing berlebihan, goresan, asam kromat. rereget, teyeng putih, etc. Standar manca ora cetha banget babagan cacat katon tartamtu.Nalika pesenan, sawetara cacat tartamtu bakal kadhaptar ing kontrak.

4. Nilai standar saka jumlah galvanizing:jumlah galvanizing iku cara umum lan efektif kanggo makili kekandelan lapisan seng saka coil galvanis.Unit galvanizing yaiku g / m2.G

Aplikasi Produksi

Produk baja strip alvanized (coil) utamane digunakake ing konstruksi, industri ringan, mobil, pertanian, peternakan, perikanan, perdagangan lan industri liyane.Industri konstruksi utamané dipigunakaké kanggo gawé panel gendheng anti-karat lan grilles gendheng bangunan industri lan sipil;Industri cahya nggunakake piranti kasebut kanggo nggawe cangkang peralatan rumah tangga, cerobong asap sipil, peralatan pawon, lan liya-liyane.Tetanèn, peternakan lan perikanan utamané dipigunakaké minangka piranti kanggo panyimpenan lan transportasi gandum, pangolahan beku daging lan produk banyu, lsp;Perdagangan utamane digunakake minangka panyimpenan lan transportasi bahan, alat kemasan, lsp.

Video produksi

Aplikasi Produksi

Produk baja strip alvanized (coil) utamane digunakake ing konstruksi, industri ringan, mobil, pertanian, peternakan, perikanan, perdagangan lan industri liyane.Industri konstruksi utamané dipigunakaké kanggo gawé panel gendheng anti-karat lan grilles gendheng bangunan industri lan sipil;Industri cahya nggunakake piranti kasebut kanggo nggawe cangkang peralatan rumah tangga, cerobong asap sipil, peralatan pawon, lan liya-liyane.Tetanèn, peternakan lan perikanan utamané dipigunakaké minangka piranti kanggo panyimpenan lan transportasi gandum, pangolahan beku daging lan produk banyu, lsp;Perdagangan utamane digunakake minangka panyimpenan lan transportasi bahan, alat kemasan, lsp.

Gambar Procuct


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita