Sugeng rawuh ing Shandong Xinsuju Steel

Shandong Xinsuju Steel Co., Ltd. Didegaké tanggal 11 April 2018, perusahaan iki dumunung ing Liaocheng, Provinsi Shandong, basis produksi pipa baja paling gedhé ing China. Iku perusahaan skala gedhe sing mrodhuksi lan ngedol pipa baja ERW, pipa baja galvanis panas-dip, casing lenga, coil sheet, pipa baja persegi panjang, stainless steel lan produk pipa liyane, kanthi produksi taunan lan dodolan 1,5 yuta ton, Kanthi lengkap pra-sale, sale, sawise-sales sistem layanan, ing baris karo prinsip customer pisanan, kanggo ngupaya pembangunan dening reputasi, kanggo ngawula kanggo maksud.